Shop By Category

Blog

Campionatul Mondial Barista 2020
Image

Campionatul Mondial Barista 2020

Campionatul Mondial Barista 2020

   Campionatul Mondial Barista 2020 si World Brewers Cup vor avea loc anul acesta in Melbourne, Australia. Se va desfasura in perioada 4-7 mai, in cadrul Expozitiei Internationale de Cafea Melbourne (MICE).

   La aceste doua campionate mondiale de cafea se asteapta in jur de 85 de campioni nationali de pe glob. Acestia vor concura pentru titlurile de campioni mondiali.

   Campionatele sunt impartite in doua etape si se vor desfasura pe parcursul a 4 zile. Este gazduit de festivalul MICE la Melbourne Convention and Exhibition Centre.

   Campionatul Mondial Barista (WBC) este cel mai important concurs international de cafea, realizat anual de World Coffee Events (WCE).

   Competitia se axeaza pe promovarea excelenței în cafea, promovarea profesiei barista si implicarea unui public international in acest campionat anual care servește drept punctul culminant al evenimentelor locale și regionale din intreaga lume.

   Competitia World Brewers Cup (WbrC) se concentreaza pe maiestria prepararii cafelei. De asemenea promoveaza metode de preparare manuala si excelenta in servicii. Ambele competitii au in centrul lor prezentari ale concurentilor, intr-o anumita perioada de timp atat in fata juriului cat si a spectatorilor.

Sursa: worldcoffeeevents.org

Sticky
feb. 12, 2020
In Blog

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*